Is uw logistieke dienst nog wel efficient?

Elke organisatie heeft van oudsher wel een logistieke dienst. Maar is die dienst nu nog wel nodig, kloppen de processen en de stromingen wel, of kunnen zaken efficiƫnter georganiseerd of ondergebracht worden bij de leverancier?

De digitalisering en de verandering van de maatschappij brengen binnen de logistieke diensten grote veranderingen met zich mee.

Heeft uw organisatie nog wel een magazijn nodig?

Immers vandaag bestelt morgen in huis. Voedingsleverancier leveren tot in de koelkast en grote leveranciers maken afspraken voor gezamenlijke leveringen. Toch zijn daar nog altijd de medewerkers van de logistieke processen. Wat doen zij nou eigenlijk nog en wat zijn nu de werkzaamheden?

Kunnen deze processen en werkzaamheden efficiƫnter heeft uw organisatie deze werkzaamheden nog wel nodig en moet uw organisatie dit nog wel zelf doen. Wellicht kunt u uw medewerkers beter op andere plekken inzetten waar zij beter tot hun recht komen.

Het zijn keuzes en processen die u alleen kunt maken als u de dienst goed in kaart heeft en weet wat de mogelijkheden en wensen zijn intern en extern.

Wij denken graag met u mee om voor uw organisatie de logistieke routes in kaart te brengen en een passend advies geven