DoDo2 is een eenmanszaak die samenwerkt met 123facilitair. Samen zorgen wij voor facilitaire adviezen en concepten op maat.

Als eigenaar van 2DoDo2 geloof ik dat goede dienstverlening mee gaat met de veranderingen in de markt, maar altijd gepaard zal gaan met luisteren, gastvrijheid en inspelen op de wens en behoefte van het bedrijf of organisatie.

Deze veranderingen gaan niet altijd even makkelijk, omdat cultuur en gewoontes vaak zijn ingebed in een organisatie. Door het raken van de juiste snaar, het betrekken, luisteren en uitleggen naar medewerkers, klanten, bewoners, clienten en vrijwilligers zijn veranderingen sneller te realiseren dan vooraf word verwacht.

Ik ben mijn  carrière begonnen binnen de schoonmaakbranche en heeft daarna jaren lange ervaring opgedaan als facilitair manager, facilitair adviseur, inkoop en contractmanager en projectleider binnen de zorgsector en het onderwijs.

Abdelladim ben Salah van 123facilitair heeft ervaring opgedaan binnen de schoonmaak en de zorgbranche, als het gaat op coaching, begeleiding, leidinggeven en het ontwerpen van concepten.

De eigenaren, Claudia Bookelman van 2DoDo2 en Abdelladim ben Salah van 123facilitair werken al jaren samen binnen de facilitaire sector.